• Letos na podzim jsem začal pracovat na souboru fotografií,snad pro budoucí knihu, které zatím říkám "Žatec v proměnách světla".

    Tady je jedna z podzimních fotografií.

  • Poslední dva roky (2016 - 2017) jsem pracoval na fotografiích, které jsme vybrali do knihy ŽATEC. Autor textů je Vladimír Valeš, o sazbu a tisk se postaral Karel Vávra. Celkem je v knize 228 fotek, z toho 88 fotek je ze souboru, který jsem dělal pro město Žatec v rámci nominace města Žatec na seznam památek UNESCO. Dalších 140 fotek jsem pořídil nově a pár fotek z toho je z archivu. Jedná se o snímky, které jsem těžko mohl zopakovat. Do knihy jsem nafotil snímky historických staveb, budov spojených s pěstováním chmele a poslední část je věnována pivu a chmelu. Nakolik se podařilo předvést město Žatec s akcentem na pěstování chmele, ukáže až ohlas veřejnosti. Tady je jedna z fotek - Pohled na město s hradbami z Podměstí.

    kat

    Na knížku se těším.

  • V sobotu jsem fotil svatební obřad na Staroměstské radnici. Před obřadem jsem pořídil pár fotek novomanželů na nábřeží a po svatbě několik fotek v kulisách Staroměstského náměstí. Tady je jedna z fotografií s drožkou, která se nečekaně rozjela..

    Pěkné focení s příjemnými lidmi a za hezkého počasí.

    kat

    Byl to moc krásný den a super focení. Tahle fotka se fakt vydařila.

  • V sobotu jsem fotografoval golfový turnaj v Podbořánkách u Jesenice. Krásné počasí a příjemný den.

    Za pár let tam vyroste pár super hráčů, myslím tím dětské účastníky turnaje.

    Je vidět že ještě poslouchají trenéra a předvádějí velice čisté údery.

    Děkuji za hru.

  • Dnes jsem pro fotobanky udělal ilustraci. Je to ze dvou fotek, spodní vrstvu jsem udělal před časem venku a vrchní vrstvu v atelieru. Snad se to bude prodávat.

  • Poklidný rok 2018